Anestesisykepleiernes Fagkongress 2023

01.-03. september 2023

Det er tid for Anestesisykepleiernes Fagkongress 2023 – et årlig tradisjonsrikt arrangement som i år finner sted 1.-3. september i Frederikstad.

Temaet for 2023-utgaven er “Helt grønn”, som omfavner studentene og uerfarne anestesisykepleiere samt rollen som den erfarne sykepleieren. Programmet er spekket med inspirerende foredrag samt sosiale arrangementer.

Du kan møte Medidyne i utstillingsområdet. Kom innom og opplev et utvalg kvalitetsprodukter som støtter anestesisykepleieren i hverdagen, f.eks. de introduserte nedenfor.

HAMILTON-T1 transportrespirator

HAMILTON-T1 er en fullt utstyrt intensivrespirator for transport. Respiratoren er kompakt, men gir deg likevel høy ytelse og avansert overvåking under transport av ventilerte pasienter.

Microcuff tuber

Avanos Medicals Microcuff endotrakealtube hjelper deg med å forhindre infeksjoner hos intuberte pasienter og kan anvendes med et lavere cufftrykk. Cuffen er laget av et avansert, tynt polyuretanmateriale, som effektivt tetter og reduserer risikoen for lekkasjer. Den er designet for bedret kontakt med luftrøret og kan bidra til å redusere mikroaspirasjon og risikoen for VAP (ventilatorassosiert lungebetennelse) under langvarig respirasjonsbehandling.

EZ-IO system for intraossøs tilgang

Teleflex’ EZ-IO er et banebrytende system som lar deg få rask og sikker intraossøs (IO) tilgang. EZ-IO er et verdifullt verktøy f.eks. i situasjoner der intravenøs (IV) tilgang er vanskelig eller umulig å oppnå, da den er enkel og brukervennlig, men likevel gir kontroll i bruk. Systemet leveres med forskjellige nåler, noe som gjør det brukbart for både pediatriske og voksne pasienter.

ZOLL R Serie defibrillator og monitor

ZOLL R Serie er en sykehusdefibrillator og monitor, som forenkler og forbedrer alle aspekter av HLR-arbeidet i tilfelle hjertestans. Det hjelper helsepersonell med å gi HLR av topp kvalitet med funksjoner som tilbakemelding på brystkompresjoner og See-Thru HLR-teknologi som forkorter pausene i behandlingen.

Kom innom standen vår for en prat og lær mer om produktene.

Få mer informasjon om Anestesisykepleiernes Fagkongress 2023 her.

Snakk med våre produktspesialister

Er du interessert i å høre mer? Våre dedikerte produktspesialister er bare en e-post eller telefonsamtale unna.

Erland Øvergård

Area Manager

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, medin Medical, SINAPI Biomedical, Teleflex, Timpel Medical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management

Frode Netskar

Area Manager

Brands

AccuVein, Airtraq, Aivia, Archeon Medical, Claus Andersen, EDAN, iTraumaCare, QinFlow, StatPacks, Teleflex, ZOLL Itamar, ZOLL IVTM, ZOLL Medical