dk se no fi uk
NFL Høstmøte

NFL Høstmøte 2022

Det legges opp til et spennende program med foredrag, casestudier, premiering etc. når Norsk Forening for Lungemedisin åpner dørene til sitt årlige høstmøte. Arrangementet finner sted på Radisson Blu Royal Hotel Bergen fra 10. til 12. november.

 

Programmet inneholder bl.a. foredrag om interstitielle lungesykdommer, lungekreft og palliasjon, utdeling av forskningsstipend og kunngjøring av vinnerne av “Lungeprisen” som gis til de tre beste publikasjonene som er utgitt det siste året.

 

Under konferansen kan du møte Medidyne i utstillerområdet. Her kan du oppleve et utvalg av våre produkter for luftveishåndtering, inkludert:

 

  • Engangs sterile fleksible videobronkoskop fra The Surgical Company. Engangsbronkoskopene er svært mobile og har et kamera som viser bilder av høy kvalitet på en HD-skjerm.

 

  • Innovative respiratorer og tilhørende utstyr fra Hamilton. På Medidyne sin stand kan du oppleve HAMILTON-C1 respirator og HAMILTON-H900 luftfukter. HAMILTON-C1 er pålitelig, brukervennlig og inneholder avansert adaptiv teknologi som tilpasser ventilasjonen til den enkelte pasient. Med sin hendige størrelse passer respiratoren inn i de fleste rom. HAMILTON-H900 er en intelligent luftfukter som består av kun to hoveddeler; luftfukter og slangesett. Slangeveggen har en integrert varmetråd som reduserer kondensdannelse. Dette reduserer behovet for demontering av slangesettet og dermed risikoen for krysskontaminering. Fukteren kan styres fra skjermen på respiratoren.

 

  • Utstyr for rask, effektiv, intranasal medisinadministrasjon fra Teleflex. LMA MAD Nasal fra Teleflex gjør det mulig å administrere medisin på en trygg, smertefri og effektiv måte intranasalt. Det gir rask effekt uten smerte for pasienten.

 

Finn hele programmet for NFL Høstmøte 2022 og les mer om arrangementet