dk se no fi uk

Cookies og retningslinjer for personvern

 

Når du besøker medidyne.no, samler vi inn opplysninger om deg som vi bruker til å tilpasse og forbedre innholdet som vises på nettstedet. Hvis du ikke ønsker at vi samler inn opplysninger, bør du slette cookies dine og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi redegjort for hvilke opplysninger vi samler inn, formålet med innsamlingen og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

 

Cookies

Nettstedet bruker cookies, en tekstfil som lagres på datamaskinen din, mobilen din eller tilsvarende enhet for å kunne gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som virus.

 

Nettstedet bruker cookies, blant annet opplysninger om IP-adresse, til følgende formål:

 

  • Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske dine preferanser for sidebesøk og funksjoner.
  • Optimering av brukerens opplevelse av nettstedet.
  • Nettstatistikk, slik at vi vet hvor mange som besøker nettstedet.
  • Målrettet markedsføring overfor brukere.

 

Hvilke opplysninger samles inn ved hjelp av cookies?
Cookies brukes til formålene nevnt ovenfor ved innsamling av opplysninger om antall brukere av nettstedet og trafikk på nettstedet. Det gir oss mulighet til å tilpasse innhold og annonsering og å generere statistikk over besøkende på nettstedet. Stort sett bruker vi cookies til å kunne vise deg innhold som er så relevant som mulig for deg. Nederst finner du en oversikt over nettstedets bruk av cookies og våre samarbeidspartnere i denne forbindelsen. Opplysningene videreformidles ikke til tredjemann. Du kan alltid velge bort cookies.

 

Slik sletter og unngår du cookies
Som bruker kan du selv bestemme om du vil godta eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt nettsted. Du kan også helt blokkere bruken av cookies. Du kan gjøre individuelle innstillinger i nettleseren. Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan det hende at annonser blir mindre relevante for deg, og at de forekommer oftere. Du risikerer også at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at du ikke får tilgang til innhold.

 

Hvilke cookies bruker nettstedet?

 

Nyhetsbrev

Når du registrerer deg for Medidynes nyhetsbrev, registrerer vi navn, e-postadresse, land og nyhetsområder, på grunnlag av opplysninger du selv har gitt.

 

Opplysningene brukes til automatisk å sende deg Medidynes nyhetsbrev. Enkelte medarbeidere hos Medidyne har tilgang til en liste over abonnenter. Ved hjelp av disse opplysningene holder Medidyne seg løpende orientert om omfanget og arten av abonnementer, noe som blant annet brukes til å forbedre Medidynes kommunikasjon med brukerne sine.

 

Forutsatt at du har registrert deg for nyhetsbrevet vårt, vil du med jevne mellomrom motta en e-post med nyheter og andre produktoppdateringer. For å tilby denne tjenesten vil vi oppvare dine opplysninger i en sikker database som utelukkende brukes til markedsføring av produktene våre. All informasjon i databasen vil bli behandlet strengt fortrolig og vil aldri bli videreformidlet til tredjemann.

 

Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet vårt, kan du avslutte abonnementet.

 

Personopplysninger

Personopplysninger er alle slags opplysninger som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Det skjer for eksempel ved generell tilgang til innhold hvis du registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenester eller foretar kjøp via nettstedet.

 

Vi samler inn og behandler følgende typer opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, ditt nettbrett eller din mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir eksplisitt samtykke til dette og selv taster inn opplysningene, behandler vi dessuten: navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og betalingsopplysninger. Det vil vanligvis være i forbindelse med oppretting av påloggingsinformasjon eller ved kjøp.

 

Sikkerhet
Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, går tapt, blir forringet eller kommer uvedkommende i hende, misbrukes eller for øvrig behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, å registrere dine kjøp og betalinger og å kunne levere de tjenestene du har etterspurt, for eksempel nyhetsbrev. I tillegg bruker vi opplysningene til å optimere tjenester og innhold.

 

Periode for oppbevaring
Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningene og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når opplysninger slettes.

 

Videreformidling av opplysninger
Data om din bruk av nettstedet, hvike annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. videreformidles til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonser.

 

Vi bruker i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og må ikke behandle dem til egne formål.

 

Videreformidling av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil kun skje hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

 

Innsyn og klager
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten når som helst gjøre innsigelse mot at opplysninger brukes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Hvis opplysningene vi behandler om deg, inneholder feil, har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse om det kan rettes til: info@medidyne.no. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

 

Eieropplysninger
Nettstedet eies og publiseres av:

 

Medidyne AS
Hovfaret 13
0275 Oslo

 

Telefon: +47 67 53 01 40
Email: info@medidyne.no