dk se no fi uk

Medidyne hovedkontor

 

Medidyne Norge

 

Medidyne AS ble i samarbeid med Medidyne Danmark og Sverige etablert i 2007. Medidyne AS har i dag 6 ansatte og holder til i lokaler på Skøyen utenfor Oslo. 

Medidyne Nordic

Virksomheten har i dag sitt hovedkontor i Nærum utenfor København og organisasjonen har i dag mere enn 60 engasjerte og dyktige medarbeidere i Norden. Kjernevirksomheten er produkter til den akutte og kritisk syke pasient – og vi har i dag en førende posisjon innenfor salg av gjenopplivningsutstyr.

 

Medidyne har røtter tilbake til 2002, hvor Knut og Frederik Clem etablerte firmaet Hjertevagt i Danmark. Tanken bak var å redde flere liv blant de 3500 mennesker som hvert år dør av plutselig og uventet hjertestans. Siden har virksomheten vært i kontinuerlig vekst. I 2005 overtok Hjertevagt aktivitetene i det medisinske firmaet Medidane og skiftet på samme tid navn til Medidane Hjertevagt. I 2006 ble datterselskapet Medidyne AB i Sverige etablert. I 2012 endret Medidane Hjertevagt navn til Medidyne for å markere at virksomheten er vokset til et nordisk selskap. Oktober 2012 ble også det finske selskapet Medidyne Oy stiftet.

 

 Medidyne Making A Difference

 

Vår forretning er basert på salg av livreddende produkter og service. Vår tanke og eksistens er å utgjøre en forskjell – hver eneste dag.

 

Belønningen for vårt arbeid er når vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere kan være med på å redde liv og forbedre livskvaliteten for de menneskene som kommer i kontakt med våre produkter. Fordi våre produkter er av så avgjørende betydning i kritiske situasjoner, er vår målsetning å levere sikre, effektive samt pasient- og brukervennlige produkter og service.

 

Vi har definert tre grunnleggende verdier som vi ønsker skal avspeile vår adferd:

 

  • Engasjement
  • Profesjonalitet
  • Ansvarlighet

 

Gjennom disse verdier håper vi å kunne være med på å utgjøre en forskjell!

Ytterligere informasjon

Produktutvalg