dk se no fi uk
Perinataldagene 2022

Perinataldagene 2022

Til Perinataldagene vil du bli oppdatert på et bredt spekter av arbeidsprosesser, aktuelle temaer og nyheter innen perinatalmedisin. Konferansen tilbyr bl.a. om presentasjoner om neonatal transport, fosterovervåking, gjenoppliving og pasientsikkerhet. Deltakerne kan også se frem til å høre om nye studier og forskning når casestudier og vitenskapelige sammendrag presenteres på konferansen.

 

De 34. Norske Perinataldagene arrangeres om bord på MS Trollfjord ved Tromsø/Hurtigruten fra 16. til 18. november.

 

I pausene kan du stikke innom Medidyne på utstillerområdet. Her er en ansatt klar for en prat og for å vise et utvalg av våre perinatale produkter. Du kan f.eks. erfaring:

 

  • Liten og lett veneskanner fra AccuVein. AccuVein AV500 kan se og vise årer ned til 10 mm under hudoverflaten. Skanneren gjør det enkelt å finne en brukbar vene for intravenøs tilgang, reduserer pasientens ubehag og sparer tid for personalet.

 

  • Utstyr for effektiv måling av manuell ventilasjon. Med Monivent får helsepersonell tilbakemelding på PIP, PEEP, Lekkasje, Frekvens og VTe under manuell ventilering. Systemet kan også brukes til trening og hjelper brukeren til raskt å forbedre ferdighetene sine.

 

  • Komfortabelt og stillegående nCPAP-grensesnitt fra Medin. Medijet aktive nCPAP-generatoren er fleksibel, mer stillegående enn sammenlignbare nCPAP-generatorer, og kan kombineres med flere forskjellige ventilatorer.

 

  • Fleksible og stabile leiringsprodukter for spedbarn fra International Biomedical. Produktene gir utviklingsstøttende sengetøy og øker komfort og fysiologisk stabilitet for premature og syke babyer.

 

  • Fullt utstyrt intensiv respirator for transport fra Hamilton. HAMILTON-T1 er et kompakt og robust transportmaske godkjent for alle typer transport. Respiratoren kan brukes på alle pasienter fra spedbarn til voksne, og inneholder avansert teknologi som bl.a. muliggjør automatisert ventilasjon med ASV.

 

Perinataldagene arrangeres av Norsk Perinatal Legeforening. Les mer om arrangementet og se hele programmet