dk se no fi uk
Technical Specialist

Servicetekniker søkes

Som vår nye servicetekniker blir du ansvarlig for teknisk service og support for våre kunder. Du inngår som en del av vårt tekniske team i Norden, som jobber med noen av markedets ledende medisinsk tekniske produkter.

 

Vi leter etter en driftig og dedikert kollega som vil være med på å utvikle vår servicefunksjon. Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Oslo, men du må være forberedt på noe reiseaktivitet både i Norge og resten av Norden.

 

Oppgavene dine vil omfatte:

  • Gjennomføre reparasjoner og kalibreringer
  • Foreta programvareoppdateringer og installasjoner
  • Utføre serviceinspeksjoner
  • Klargjøring av utstyr
  • Håndtering av klager
  • Delta på servicekurs
  • Teknisk kundesupport

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du har en (elektrisk) teknisk bakgrunn, f.eks. servicetekniker, elektrotekniker eller automatiker. Vi forventer at du har noen års erfaring med service av teknisk utstyr. Hvis du har teft for IT og et kommersielt tankesett, vil det være et pluss.

 

Som person er du positiv, fleksibel og serviceorientert. Du går til oppgavene med entusiasme og omsorg. Du tar ansvar og trives med å ha mange baller i lufta. Du kan jobbe uavhengig og strukturert, men samtidig er du en god lagspiller.

 

Du behersker engelsk skriftlig og muntlig – og det vil være en fordel om du også forstår dansk og svensk. Det er et krav at du har førerkort. Du vil selvfølgelig motta en grundig opplæring i produktene våre.

 

Du blir tilbudt:

Du blir en del av et selskap med en fri og uformell sosial tone. Du vil ha ditt daglige arbeid i en spennende virksomhet med dedikerte kolleger som alle brenner for å gjøre en forskjell og bidra til å redde liv.

 

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Frederik Clem på telefon +45 23 26 22 44.

 

Ønsker du å være en del av vårt team, kan du sende en søknad med emnet ‘Technical Specialist’ til job@medidyne.no

 

Tiltredelse: Snart

 

Om Medidyne A/S

Medidyne A/S er et dynamisk selskap under utvikling. Selskapet ble stiftet i 2002 og er i dag et nordisk selskap med hovedkontor i Danmark. Vi selger medisinsk utstyr og representerer en rekke av verdens ledende leverandører. Vårt primære forretningsområde er den akutte og kritisk syke pasienten, der vi har en ledende posisjon i markedet. Selskapet sysselsetter mer enn 70 ansatte i Norden og selger til både offentlige og private kunder.