HLR-kongressen 2023

18.-19. september 2023

HLR-kongressen 2023 er møteplassen for personer som jobber med gjenoppliving i og utenfor sykehuset.

Det to dager lange konferanseprogrammet er spekket med spennende foredrag og workshops, bl.a. om ECMO, HLR fokusert på barn, og hypotermi og drukning.

Arrangementet finner sted 18. og 19. september på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Kom innom Medidyne-standen for en prat. Vi tar med et utvalg produkter som kan hjelpe deg med å utføre best mulig HLR. Vi vil blant annet bringe produktene introdusert nedenfor.

ZOLL R Serie defibrillator og monitor

ZOLL R serien er en profesjonell monitor og defibrillator for sykehusbruk. Med ZOLL R Serie defibrillatoren får du veiledning om trykkdybde og frekvens slik at du kan utføre HLR av topp kvalitet. Defibrillatoren kan også vise den underliggende hjerterytmen under pågående HLR ved å filtrere artefakter, slik at du kan redusere lengden på pause mellom brystkompresjoner og sjokk.

ZOLL AED 3 defibrillator

AED 3 er en brukervennlig hjertestarter som kan brukes for både barn og voksne: Du bytter enkelt fra voksen- til barnemodus ved å trykke på en knapp. Hjertestarteren er bygget med ZOLLs Real CPR-Help-teknologi, som gir HLR-feedback i sanntid. Kombinert med Rapid Shock-teknologien, som minimerer pauser mellom kompresjoner og sjokk, kan du maksimere kvaliteten på HLR.

ZOLL AED Plus defibrillator

AED Plus defibrillatoren veileder deg ved hvert trinn i gjenopplivningsprosessen. I likhet med AED 3 har AED Plus Real CPR Help som gir tilbakemelding på kompresjoner i sanntid. Designet er brukervennlig: AED Plus har en skjerm som viser i bilder og tekst hva brukeren skal gjøre, og hvert trinn er forklart med stemmeveiledning på ditt lokale språk.

EZ-IO system for intraossøs tilgang

Teleflex’ EZ-IO er et banebrytende system som lar deg få rask og sikker intraossøs (IO) tilgang. EZ-IO er et verdifullt verktøy f.eks. i situasjoner der intravenøs (IV) tilgang er vanskelig eller umulig å oppnå, da den er enkel og brukervennlig, men likevel gir kontroll i bruk. Systemet leveres med forskjellige nåler, noe som gjør det brukbart for både pediatriske og voksne pasienter.

Les mer om HLR-kongressen 2023.

Snakk med våre produktspesialister

Er du interessert i å høre mer? Våre dedikerte produktspesialister er bare en e-post eller telefonsamtale unna.

Frode Netskar

Area Manager

Brands

AccuVein, Airtraq, Aivia, Archeon Medical, Claus Andersen, EDAN, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, StatPacks, Teleflex, ZOLL Itamar, ZOLL IVTM, ZOLL Medical