MTF Landsmøte 2023

12.-14. juni 2023

Vi ser frem til tre dager med inspirasjon og nettverksbygging med andre fagpersoner som jobber med medisinsk teknologi på MTF Landsmøte 2023.

I år finner konferansen sted 12.-14. juni på Radisson BLU Scandinavia Hotel i Oslo. Du kan glede deg til spennende foredrag og produktutstillinger. Det er blant annet samtaler om diabetesteknologi, 4D-overvåking, digital oppfølging hjemme, og mye mer.

Du kan møte Medidyne på stand 35 i utstillingsområdet. Vi kommer med et utvalg av våre kvalitetsprodukter som hjelper helsepersonell til å jobbe smartere, f.eks. de introduserte nedenfor.

HAMILTON-C1

HAMILTON-C1 er en liten og kompakt, men likevel høyytende ventilator. Det er en allsidig ventilator som du kan bruke for alle pasienter fra nyfødt til voksen, og den har non-invasiv ventilasjon og integrert highflow O2-behandling.

HAMILTON-MR1

HAMILTON-MR1 er en ventilator som du kan ta med fra intensivavdelingen til MR-miljøet. HAMILTON-MR1 er kompakt, intelligent og gir høy ytelse. Den har funksjoner som varsler brukeren når den kommer for nærme MR-skanneren for ekstra sikkerhet.

ZOLL R Serie

ZOLL R Serie er en sykehusdefibrillator og monitor, som forenkler og forbedrer alle aspekter av HLR-arbeidet i tilfelle hjertestans. Det hjelper helsepersonell med å gi HLR av topp kvalitet med funksjoner som tilbakemelding på brystkompresjoner og See-Thru HLR-teknologi som forkorter pausene i behandlingen.

Fluido AirGuard System

Fluido AirGuard System er et highflowsystem som raskt varmer opp blod og væsker via infrarød teknologi. Systemet er egnet for alle bruksområder fra standard til høye flow og det er CF-godkjent. Den unike “AirGuard” stenger av infusjonen i tilfelle luft oppdages, noe som bidrar til å øke sikkerheten.

Fluido Compact

Fluido Compact er en enkel, sikker og kostnadseffektiv blod- og væskevarmer. Den varmer ved lave til moderate flowhastigheter og er ideell for daglig bruk. Varmeren har et intuitivt design og betjenes med én knapp. Dette gjør oppsettet raskt og enkelt, og det forenkler rengjøringen. Systemet har flere temperatursensorer og et kontrollsystem som øker sikkerheten.

Fluido Irrigation

Fluido Irrigation er et system som er enkelt å sette opp og kan levere store volumer av normotermiske væsker med optimale flowhastigheter. Du kan bruke Fluido Irrigation til en rekke vanningsbehov, og kan justere temperaturen på væsken for å passe den enkelte pasient.

Mistral-Air

Mistral-Air er en trygg, praktisk og smart pasientvarmer som bidrar til å forhindre hypotermi i hele den perioperative fasen. Varmeren er utstyrt med et HEPA 13-filter, som meget effektivt reduserer risikoen for luftforurensning. Designet er slankt og lett, noe som gjør Mistral-Air til en ergonomisk og fleksibel løsning.

Opplev alt det ovennevnte på Medidyne stand, nummer 35, på MTF Landsmøte 2023.

Arrangementet arrangeres av Medisinsk Teknologisk Forening. Les mer og se hele programmet på deres hjemmeside.

Snakk med våre produktspesialister

Er du interessert i å høre mer? Våre dedikerte produktspesialister er bare en e-post eller telefonsamtale unna.

Harald Valderhaug

Service- & Sales Specialist

Frode Netskar

Area Manager

Brands

AccuVein, Airtraq, Aivia, Archeon Medical, Claus Andersen, EDAN, iTraumaCare, QinFlow, StatPacks, Teleflex, ZOLL Itamar, ZOLL IVTM, ZOLL Medical

Ragnar Braathen-Pettersen

Area Manager

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, medin Medical, Teleflex, Timpel Medical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management