Intensivkongress 2023

20.-22. september 2023

Det er tid for den årlige Intensivkongress. Vi gleder oss stort til å være tilstede – både stille ut og holde foredrag – og få kontakt med intensivsykepleiere fra hele Norge.

På Intensivkongress 2023 er programmet fullt av mangfoldige og spennende foredrag som er relevante for alle slags intensivsykepleiere. Det vil blant annet være foredrag om arbeidsmiljø, psykisk helse, og simuleringstrening for utvikling av ikke-tekniske ferdigheter. Medidyne vil holde et foredrag om respiratorsynkroni som en vital faktor i respirasjonsbehandlingen.

Mellom foredragene finner du Medidyne i utstillingsområdet. Kom og besøk vår stand for å utforske innovative medisinske løsninger som utgjør en forskjell innen kritisk omsorg, f.eks. de introduserte nedenfor.

HAMILTON-C6

HAMILTON-C6 er en innovativ ventilator for intensivavdelinger med toppmoderne teknologi. Den er brukervennlig, mobil og har intelligente innstillinger som automatisk justerer respiratorbehandlingen for hver enkelt pasient.

HAMILTON-C1

HAMILTON-C1-ventilatoren inneholder avanserte lungebeskyttende strategier og adaptiv ventilasjon for å sikre at hver pasient får skreddersydd omsorg fra nyfødt til voksen. Dette gjør enheten optimal for ventilering av pasienter.

C1 er svært allsidig og den har en meget god non-invasiv ventilasjon og highflow. Du kan enkelt bytte mellom higflow, non-invasiv og invasiv ventilasjonsmodus uten å bytte slangesett. Vi tar med en C1 med et NIV-oppsett som du kan se.

HAMILTON-MR1

En respirator som du kan ta med fra intensivavdelingen til MR-miljøet. HAMILTON-MR1 er kompakt, intelligent og gir høy ytelse. Den har funksjoner som varsler brukeren når den kommer for nærme MR-skanneren for ekstra sikkerhet.

HAMILTON In2flow nesekateter

Med HAMILTON In2Flow kan du gi pasienter high flow oksygenbehandling med flow opp til 100 l/min. Oksygenkateteret er designet med fokus på å sikre høy pasientkomfort og mobilitet og er også enkelt å feste.

medin nCPAP utstyr

nCPAP-utstyret fra medin er utviklet for dine minste pasienter med komfort i sentrum. Vi har et bredt utvalg av masker, pronger og luer.

Lukket sug fra Avanos

Det lukkede sugesystemet fra Avanos er et system som bidrar til å forhindre infeksjon hos intuberte pasienter og beskytter klinisk personale mot krysskontaminering. Det lukkede systemet opprettholder ventilasjon og oksygenbehandling under sug uten større tap av PEEP.

Opplev alt dette på Intensivkongress 2023. Konferansen finner sted 20.-22. september på Quality Hotel Tønsberg i Tønsberg. Les mer.

Snakk med våre produktspesialister

Er du interessert i å høre mer? Våre dedikerte produktspesialister er bare en e-post eller telefonsamtale unna.

Kristin Gaugstad

Area Manager

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, medin Medical, Teleflex, Timpel Medical, TSC Life Endovision, TSC Life Patient Temperature Management

Erland Øvergård

Area Manager

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, medin Medical, Teleflex, Timpel Medical, TSC Life Endovision, TSC Life Patient Temperature Management

Ragnar Braathen-Pettersen

Area Manager

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, medin Medical, Teleflex, Timpel Medical, TSC Life Endovision, TSC Life Patient Temperature Management